Tisdag den 17 april 2012


Fy bubblan vad jag är tacksam för allt jag har, för allt jag får vara med om och för livet jag lever.


Två fantastiska veckor i Småland är till ända. Under dessa dagar hanns det med påskfirande, en släng av magsjuka, ett antal turer med bil till civilisationen, en hårklippning av undertecknad (30 cm hår på backen), besök i simhallen och en massa umgänge och gos med nära och kära. TACK för det!
Idag har fröken fotograferats på öppna förskolan. Det gick bra till en början, men när det började blixtra från alla håll var det inte lika roligt längre. Vi hoppas på att åtminstone en bild blev riktig. Sedan gick vi till bibblan tillsammans med kompisen Emilia och hennes mamma. Barnen fick rasa runt i leklandet på Uppsala stadsbibliotek som är så bra och barnanpassat att man vill knäfalla.
Efter bibblan gick fröken och jag till Friskis och svettis. De har en fantastisk barnvaktsservice. Fröken lackade dock ur en stund, så barnvakterna kom till mitt löpband och hämtade mig. Då blev hon glad igen, och efter lite bollkastning och lek sa hon "hejåååå" och vinkade, så jag tog det som ett tecken på att det var OK att gå in och fortsätta träna. Det var inga problem, och hon sov när jag kom tillbaka. Sover gör hon fortfarande, och lägenheten är tysssssst. Ikväll är vi OD-änkor, och inte ens Lillsiss kommer och gör oss sällskap. Så kan det vara.
Hej, mormor och morfar, jag längtar efter er!

RSS 2.0