Lördag 24 mars 2012

Körhög. Hög på kör. Vem behöver knark och alkohol när det finns körsång? Carmina Burana blev braksuccé från första till sista ton. Vilken insats! Och vilket go i kören! Man ville köra en repris med en gång, men istället fick man gå hem, sprudlande av energi, till lilla familjen som man inte träffat på hela dagen. Men körsång, jag säger då det. Underbart!
Vårvädret de senaste dagarna har inte varit att leka med. Fröken och jag har flyttat ut. Mycket gunga blir det. Och så alla dessa stenar som ska upptäckas. Igår var vi på 4H, denna fantastiska plats som förhoppningsvis kommer att lära min dotter att mjölken kommer från kor och inet från affären, att grisarnas ungar kallas kultingar och att tuppar inte är farliga. Stackars lilla stadsbarn. Det är tur att 4H finns.
Fotokavalkad:
Gris. Djuret med det roligaste lätet enligt fröken K.
Fröken visar var kalven är.
Mammans favorit. Ingen direkt överraskning.
Barnarbete pågår i diskbaljan. Men det dröjer nog innan fröken anmäler sina föräldrar till barnavårdsnämnden, med tanke på hur mycket hon gillar att diska.
Kvällen är en hockeykväll. I samtal med Småland frågar pappa gärna: "Frouga Jeoun vad han säger om hockeyn". I afton är svaret - inte så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0