Måndag den 5 mars 2012

Vardag. Besök på Pumpen, som är den bästa öppna förskolan Uppsala har att erbjuda, i mitt tycke. Fantastisk personal, bra lokaler och lagom med folk. Jag hann dock bli beklämd över hur vissa föräldrar pratar med sina barn. Gap, skrik, och klagomål. Spänn av!
Sedan blev det en tur till Gränby centrum, där jag klarade av större delen av veckans matinköp. Fröken finemang somnade som en klubbad säl i vagnen, och sov i två och en halv timme. Det har nästan aldrig hänt, ens när hon var bebis, men när hon vaknade var hon pigg och nyter och kastade sig med liv och lust ini aktviteten "släng ut alla leksaker på golvet på minsta möjliga tid". Nu är hennes lekhörna lättstädad, så hon är fri att ägna sig åt den leken så mycket hon vill.
Här kommer utlovade bilder på frökens lekhörna. Vår modell är för dagen klädd i ärvd tröja från Polarn o pyret samt fräcka byxor från Kånkarongen som syr barnkläder av återbruksmaterial. Gillas skarpt!
Visst blev det bra? Fröken gillar det, och vi också.
Ikväll blir det en kväll utan aktiviteter. Ingen kör och ingen träning för någon av oss. Det tillhör ovanligheterna, men det ska bli skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0